بازی گاندو (تمساح پوزه کوتاه ایرانی) به عنوان اولین بازی ملی کودک و نوجوان و با هدف آشنایی این قشر با فرهنگ بومی کشور، وارد بازار شد.
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، بازی گاندو یک بازی مالتی ژانر است، که برای سنین 5+ سال در نظر گرفته شده است. این بازی بر روی تمامی سیستم عامل های موجود در بازار قابل اجرا می باشد.
شخصیت اصلی داستان بازی گاندو بر گرفته شده از نوعی تمساح پوزه کوتاه در مناطق چابهار و بلوچستان است، سبک بازی گاندو به صورت فانتزی طراحی گردیده است.
گاندو (نام محلی تمساح پوزه کوتاه ) بزرگترین (Crocodylus Palustris) خزنده ایران محسوب می شود و این تمساح تنها تمساح گونه ایرانی به شمار می رود.
بازی گاندو دارای 12 مرحله متنوع با گیم پلی های مشت زنی، زد وخورد، ترن سواری، مخفی بازی، آتاری بازی، ماشین سواری، کویک تایم، شوتینگ و پازل است.
سینماتیک های ساخته شده در پروژه گاندو حداقل به 10 دقیقه می رسد که در نوع خود بسیار دیدنی هستند.
تکنیکهای پیشرفته گرافیکی در بازی گاندو به خوبی جلب توجه می کنند و سعی گردیده تا مباحث گرافیکی روز دنیا در این بازی لحاظ گردد.
هوش مصنوعی در پروژه به حد بسیار مناسب و کارآمد در نظر گرفته شده است و برای کودکان و نوجوانان یک بازی سرگرم کننده به شمار می رود.
موسیقی پروژه بسیار جذاب و متعادل بر روی کار بالانس گردیده است، موسیقی ها نسبت به مراحل بازی با نحوه عملکرد گیم پلی تنظیم و نواخته شده اند. میزان زمان موسیقی های در نظر گرفته شده در بازی گاندو حداقل به 60 دقیقه می رسد.
این بازی با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با شخصیت های بومی و شناخت حیات وحش کشورمان طراحی شده است.
گاندو با مشارکت بنیاد ملی بازی های رایانه ای تهیه شده است و عوامل دست اندر کار این پروژه عبارتند از : مدیر پروژه: مهدی خداشناس، مدیر هنری: محسن مسموعی، مدیر دوبلاژ: مهرداد رئیسی، مدیر اجرایی: حسین خداشناس، طراحی کاراکتر: هادی طبسی، سناریو: نقی همراه، مشاور گیم پلی: بابک نمازیان، مشاور هنری: سهیل دانش اشراقی، سرپرست انیمیشن: علی لانانی، مدل سازهای محیط: مهدی یوسفی و هادی بخشیان، انیماتور: مجید کامران، امیر پا افشار و سعید سالک، موسیقی: مهراد رئیسی، صدا: اسماعیل جعفری، برنامه نویسان: حمید رضا سلامت، علیرضا میرزایی، رضا کمال آبادی و مهدی خداشناس.