با انتخاب بازی رایانه‌ای مناسب سن کودکان از آسیب‌ها جلوگیری کنید

بسیاری از رفتارهای پرخاشگرایانه و آسیب‌های اجتماعی که از سوی کودکان بروز پیدا می‌کند با انتخاب بازی‌های نامناسب برای سن کودکان در ارتباط است و از طریق توجه به رده‌بندی سنی می‌توان این  آسیب‌ها را کاهش داد. 

به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، به نقل از خبرگزاری فارس حسین طالبی روانشناس کودکان طی مصاحبه‌ای در همین زمینه گفت: در میان صنایع مرتبط با وسایل سرگرم‌کننده، صنعت بازی‌های رایانه‌ای پرشتاب‌ترین روند رشد را داشته و کودکان و نوجوانان، زمان بسیاری را صرف این بازی‌ها می‌کنند و از آن‌ها تأثیر می‌پذیرند.

وی ادامه داد: بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برای اینکه مخاطبین یعنی والدین و کودکان و نوجوانان معیاری داشته باشند بازی‌ها را در 5 گروه سنی رده‌بندی نمود که شامل رده‌های 3+، 7+، 12+، 15+ و 18+ هستند.

این روانشناس تأکید کرد: والدین حواسشان باشد که وقتی بر روی یک بازی رایانه‌ای برچسب 12+ را زده‌اند الزاماً به این معنی نیست که این بازی برای رده سنی 12+ سال بسیار مفید است بلکه به این معنی است که آسیب‌های این بازی برای رده سنی 12+ کمتر است.  بسیاری از رفتارهای پرخاشگرایانه که از سوی کودکان بروز پیدا می‌کند به دلیل انتخاب بازی‌های نامناسب برای آن‌ها است.

وی تصریح کرد: مسئله مهم در مورد این بازی‌ها این است که خانواده‌ها زمانی که می‌خواهند برای فرزند خود بازی را از روی فروشگاه‌های برنامه دانلود کنند، بازی را برحسب نیازهای واقعی فرزندشان انتخاب کنند و سپس به قسمت رده‌بندی سنی بازی دقت داشته باشند و بازی متناسب با رده سنی فرزندشان را خریداری کنند.

این روانشناس در پایان خاطرنشان کرد: خانواده‌ها باید حتماً نظارت لازم بر انتخاب نوع بازی فرزندان داشته باشند و اگر فرزند آنان بازی رایانه‌ای را برای پر کردن اوقات فراغت انتخاب می‌کند اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهند و بازی سالمی را برای فرزند خود انتخاب کنند.