تدریس برنامه درسی با تمرکز بازی‌های رایانه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی اجرایی شد

برای اولین بار در کشور، برنامه درسی رشته مهندسی نرم افزار کامپیوتر با تمرکز بازی‌های رایانه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، هادی جعفری منفرد، معاون حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای ضمن اعلام این خبر افزود: پیرو تصویب برنامه بازنگری شده رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی در جلسه شماره 808 شورای برنامه‌ریزی آموزش عالی و نیز پس از تصویب سند «برنامه ملی بازی‌های رایانه‌ای» در پاییز سال 1394 در شورای‌عالی فضای مجازی و ابلاغ آن به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بستر مناسب‌تری نسبت به گذشته برای ترویج رشته بازی سازی در سطح آموزش عالی کشور فراهم شده است.

وی افزود: برهمین اساس فعالیت‌های آموزشی با شتاب بیشتری دنبال شد که با توجه به پتانسیل مناسبی که به لحاظ زیرساخت تجهیزاتی و همچنین نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد بنیاد تصمیم گرفت این برنامه را در واحدهای برتر دانشگاه آزاد اسلامی نیز اجرا کند. بر این اساس، به عنوان نخستین گام اجرایی، در خرداد ماه 1395، تفاهمنامه‌ای بین  بنیاد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب منعقد شد که یکی از مفاد این تفاهم‌نامه اجرای برنامه درسی رشته مهندسی نرم افزار با تمرکز بازی‌های رایانه‌ای در دانشگاه تهران غرب با حمایت بنیاد بود. در این خصوص دکتر محمدحسین رضوانی، به عنوان نماینده از سوی بنیاد مامور پیگیری مفاد این تفاهم‌نامه تعیین شد.

دکتر رضوانی نیز در این خصوص افزود: برنامه جدید تصویب شده از سوی وزارت علوم برای رشته مهندسی نرم‌افزار هشت تمرکز را شامل می‌‎شود که یکی از این تمرکزها «بازی‌های رایانه‌ای» است. مطابق با سرفصل دروس تمرکز 12 واحدی بازی‌های رایانه‌ای که ذیل مهندسی کامپیوتر از سوی وزارت علوم به تصویب رسیده است؛ این تمرکز حاوی چهار درس سه واحدی به نام‌های «سیستم‌های چندرسانه‌ای»، «طراحی بازی‌های کامپیوتری»، «گرافیک کامپیوتری» و «مبانی پویانمایی کامپیوتری» خواهد بود.

دکتر رضوانی افزود: با شروع سال تحصیلی 96-95 برای اولین بار در کشور شاهد اجرای درس «طراحی بازی‌های کامپیوتری» در دو واحد برتر دانشگاه آزاد اسلامی یعنی واحد تهران غرب و واحد قزوین هستیم که خوشبختانه با استقبال مناسبی از سوی دانشجویان مواجه گردیده است .

رضوانی در خاتمه ابراز امیدواری کرد که در سال‌های آینده سایر دانشگاه‌های کشور نیز به این برنامه پیوسته و سهم خود را در راستای ترویج رشته بازی‌های رایانه‌ای در سطح کشور ایفا نمایند.