نخستین آیین تجلیل و قدردانی از بازیسازان عرصه دفاع مقدس به همت بنیاد ملی بازیهای رایانهای صبح امروز یکشنبه 4 مهر ماه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، این مراسم با حضور مسوولانی همچون محمدجعفر محمدزاده رییس مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهروز مینایی رییس هیئت مدیره بنیاد، حسن کریمی قدوسی مدیرعامل بنیاد و مهدی افراسیابی مدیر شبکه ملی فرهنگ و همچنین خبرنگاران و بازیسازان برگزار شد.
حسن کریمیقدوسی ضمن تبریک ایام غرورانگیز هفته دفاع مقدس و پس از قرائت پیام علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خطاب به فعالان این عرصه گفت: در جذابیت بالقوه دفاع مقدس همین بس که پرمخاطبترین و پرفروشترین تولیدات هنری کشور با درونمایه دفاع مقدس همراه بودهاند و این مسئله نشان از آن دارد که مردم به وقاع جنگ علاقهمند بوده و جزئیات آن را به دقت دنبال میکنند.
وی به حوادث حیرتانگیز هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: این حوادث میتوانند بستر ایجاد صدها بلکه هزاران بازینامه یا فیلمنامه را فراهم سازند.
مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای با اشاره به فلسفه وجودی بنیاد، تاکید کرد: تاکنون چندین نمونه از بازیهای رایانهای با موضوع جنگ هشت ساله با حمایت مستقیم یا غیر مستقیم بنیاد تولید شدهاند.
کریمی قدوسی حمایت از فعالان این عرصه را یک تکلیف دانست و افزود: برگزاری این آیین نیز حقشناسی و سپاسگزاری کوچکی است از آن دسته از فعالان این صنعت که هنر و سرمایه خود را در این راه صرف کردهاند. برآنیم تا این روند را در سالهای آینده با همت بالاتر ادامه دهیم تا به یاری پروردگار شاهد رشد روزافزون تولید بازیهای مرتبط با مضموع دفاع مقدس آنهم همتراز با کیفیت و کلاس جهانی باشیم.
مدیرعامل بنیاد بازیهای رایانهای در مورد تولید بازی با محوریت دفاع مقدس گفت: ویژگی بازیهای رایانهای دفاع مقدس این است که علاوه بر تکنیک، عشق هم میخواهد. ساخت بازیهای رایانهای با محوریت دفاع مقدس پرهزینه است و اینکه شخصا میبینم برخی از بازیسازان با سرمایه شخصی خود بازیهایی در این عرصه تولید میکنند جای خوشحالی دارد.
در ادامه مراسم از هفت بازیساز عرصه دفاع مقدس آقایان عماد رحمانی برای بازیهای مسیر عشق و پرواز دوران، حسین مزروعی برای بازیهای هشتمین حمله 1 و2، حبیب داستانی بنیسی برای بازیهای فتح المبین، عملیات انهدام و نبرد خرمشهر، حسین عظیمی برای بازی گذرگاه، سیدمحمدمهدی سادات شریف برای بازی دوران افتخار، مرتضی بصارتدار برای بازی نجات بندر و مهدی یوسفی برای بازی تنگه آتش با اهدای لوح تقدیر و سکه بهار آزادی تقدیر و قدردانی شد.
امیر
٠٥ مهر ١٣٩٥ ٠٥:٥٧سلام، مشکلات بازیسازی ایران این است که بازیساز هایی ایرانی متأسفانه با همدیگر همکاری نمیکنند، و مشکل اصلی مصرف کننده ها هستن که به نحوی تمایل به پیشرفت این صنعت در ایران عزیز نیستند، بازیسازی کار غیرممکنی نیست! بازیساز خارجی با بازیساز ایرانی هیچ فرقی نمیکند هر دو انسان هستن! نمی شود گفت چن خارجی است پس بهتر میشه! درسته که خارجی ها خیلی پیشرفت کردن و این را مردم باید در نظر بگیرند که خارجی ها چندین و چند سال از که وارد این صنعت شده است، و ایران چند سالی بیشتر نیست که وارد این صنعت شده است، متاسفانه بازیساز هایی ایرانی تمام تلاش خود را برای بازیسازی برای تلفنهمراه میکنند که از نظر بنده خیلی کار اشتباهی است و میبایست زمان خود را روی آموزش بیشتر و ساخت بازی برای رایانه های شخصی و کنسول هایی بازی بگذارند، متاسفانه و باز میگم متاسفانه یکی دیگر از دلایل عدم پیشرفت این است که هیچ مطلب از بازی ساز ایرانی در تلویزیون و در شبکه هایی پر بیننده پخش نمی شود و اگر پخش شود خیلی کوتاه است! اگر بازیساز هایی ایران بتوانند با موتور هایی بازیسازی بهتری کار کنند خیلی بهتر است متاسفانه موتور هایی موجود مثل یونیت
امیر.ج
٠٩ مهر ١٣٩٥ ١٤:٤٢سلام من هم با این نظر موافقم که باید زمانبندی و همکاری و تبلیغات بیشتری در خصوص بازیسازی در ایران شود ولی حمایت دولتی از کسانی که می خواهند وارد این عرصه شوند می بایست انجام گیرد زیرا بیشتر بازیهای خارجی حتی در زمینه فروش در خارج از کشورشان از حمایت گسترده دولت ، سازمانها ، شرکتها و شبکه های آن کشور برخوردارند زیرا فرهنگ ، داستانها و اساطیر خود را به دنیا معرفی می کنند . امری که در ایران کمتر دیده می شود . ولی در مورد موتور های بازی باید به عرض برسانم که می توان با یک موتور ضعیف ، بازی بسیار قوی و با گرافیک عالی قابل رقابت با بازیهای خارجی ساخت و همچنین با یک موتور قوی می توان یک بازی بسیار ساده و ضعیف تولید نمود . منظورم این است که موتور بازی نه اینکه مهم نباشد ولی باید موضوع بازی ، موسیقی ، طراحی و گرافیک ، فن آوری و دانش ، مدلسازی و شخصیتها و بطور کلی پکیج بازی با کیفیت و عالی باشد . مثلا موتور یونیتی یکی از قوی ترین موتورهای سطح یک جهانی می باشد که بسیاری از بازیهای کمپانی های خارجی مانند ایکس باکس و پلی استیشن از آن استفاده می کنند و گفتن این مطلب که موتور ضعیفی است نادرست است و بهتر این است از آموزشها