نخستین جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی با بخش های متنوع مانند طراحی بازی و سرگرمی(بازیهای رایانه ای – تلفن همراه) از دی ماه آغاز شده است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، این جشنواره با بخش های متنوع مانند طراحی بازی و سرگرمی(بازیهای رایانه ای – تلفن همراه) از دی ماه سالجاری تا تیرماه سال 94برگزار می شود.
بر اساس اعلام دبیرخانه نخستین جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی آثار بخش طراحی بازی و سرگرمیهای دیجیتال (بازیهای رایانه ای – تلفن همراه)در این جشنواره باید متناسب با موضوعات مندرج در فراخوان جشنواره طراحی شود.
بر اساس این گزارش آثاردر بخش بازیهای رایانه ای و سرگرمیهای دیجیتال (قابل اجرا بر روی رایانه یا کنسولهای بازی ( و همچنین شبیه سازیهای مختلف قرار میگیرند؛ مانند بازیهای بزرگ در سبکهای مختلف، بازیهای کوچک، بازیهای برخط(آنلاین) و بازیهای تلفن همراه.
بازیها و سرگرمیهایی که در این بخش قرار می گیرند شامل:" بازیهای pc"،" بازیهای کنسولی"،"بازیهای فلش"،" بازیهای برخط(آنلاین)" و" بازی های تلفن همراه"است که اثر تولید شده باید در محدوده جغرافیایی جمهوری اسلامی ایران پدید آمده باشد.
همچنین آثار فرهنگی و هنری و بستههای نرم افزاری به کار رفته در اثر، مغایر قوانین و مقررات جاری، فرهنگ، ارزش های ملی و دینی جمهوری اسلامی ایران نباشد.
حقوق مادی و معنوی پدید آورندگان آثار فرهنگی و هنری و بستههای نرم افزاری به کار رفته در اثر باید طبق قوانین ومقررات جاری جمهوری اسلامی ایران باشد.
یادآور میشود هر شرکت کننده علاوه بر تکمیل فرم تقاضای حضور در جشنواره باید دو نسخه از بازی، توضیح مراحل بازی و کدهای مربوط به تنظیم بازی برای نباختن کاربر در مراحل بازی جهت تسریع در امر داوری، ارائه مدارک و مستندات ساخت بازی و فهرست کاملی از پدیدآورندگان و بیان ویژگیهای بازی از دیدگاه طراح بازی، هرگونه قفل سخت افزاری دیگر اثر (همچون تجهیزات مکمل سخت افزاری و نرم افزاری، کدهای فعال سازی و سریالهای، کتاب های جانبی و قاب) به همراه اثر ارسال کنند.
گفتنی است آثار ارسال شده پس از اتمام مراحل داوری در آرشیو دبیرخانه بایگانی خواهند شد و عودت داده نمی شوند.
شرکت کنندگان باید پیش از ارسال نسخههای بازی را حتما آزمایش کرده و از صحت اجرای آن مطمئن شوند همچنین در خصوص بازیهای آنلاین قسمت سرور بازی باید بر روی یک سرور نصب شده و متقاضی باید دامنه URL بازی به همراه رمزهای عبور را به دبیرخانه ارسال کنند.ارائه یک تیزر از بازی که شامل فیلم روند بازی باشد الزامی است.در صورتی که در برنامهنویسی، گرافیک، صدا و موسیقی، طراحی یا ... بازی از میان افزار یا منابع آماده یا منابع باز استفاده شود، باید به صورت جزء به جزء و کامل توضیح داده شود.
علاقه مندان برای ارسال اثر باید فرم شرکت در جشنواره و فایل نهایی برای اجرای بازی به همراه متعلقات آن بر روی یک نسخهDVD به دبیرخانه جشنواره به آدرس تهران- میدان امام خمینی(ره)- باب همایون- خیابان داور- سازمان امور مالیاتی کشور – دفتر روابط عمومی و فرهنگ سازی مالیاتی ارسال کنند.
همچنین علاقهمندان می توانند برای شرکت در این جشنواره یا کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی http://www.intamedia.ir/Jashnvare.aspx مراجعه کنند.
سازمان امور مالیاتی کشور، در راستای گسترش و ارتقای فرهنگ مالیاتی، افزایش شناخت مردم در پرداخت آگاهانه و
داوطلبانه مالیات و ایجاد بسترهای لازم جهت آشنایی هرچه بیشتر آحاد مردم با مالیات، نخستین جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی را برگزار می کند.
اهداف از این جشنواره "گسترش و ارتقای فرهنگ مالیاتی"،"بهره گیری از عنصر خلاقیت در ارتقای فرهنگ مالیاتی"،"آشنا کردن عموم مردم با آثار پرداخت مالیات در جامعه"و"گسترش زمینههای فرهنگی و هنری نسبت به مقوله مالیات" است.
موضوعات جشنواره شامل:"مالیات و آبادانی کشور مالیات و توسعه خدمات بهداشتی و درمانی"،"مالیات و عدالت اجتماعی مالیات و توسعه زیرساختهای شهری"و"مالیات و توسعه اقتصادی مالیات و توسعه خدمات آموزشی" است.
هنرهای تصویری(فیلم کوتاه، پویانمایی، ساخت تیزر، موبایل فیلم و عکس(،هنرهای تجسمی(طراحی و نقاشی، کاریکاتو و طراحی پوستر)،ادبیات (انشاءنویسی، شعر، داستان کوتاه، نمایش نامه و فیلم نامه نویسی(ورسانه های دیجیتال (وبلاگ نویسی و طراحی بازی- سرگرمی) را می توان از بخش های جشنواره نام برد.
بر این اساس زمان بندی نخستین جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی شامل: دی ماه 1393 اعلام رسمی فراخوان نخستین جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی، پایان سال 1393 مهلت ارائه آثار جهت شرکت در بخش های مختلف جشنواره،3تا 15 فروردین ماه تا 16 اردیبهشت ماه 1394 جمع آوری نهایی آثار از سراسر کشور،19تا30 اردیبهشت ماه 1394 داوری آثار، خردادماه 1394 معرفی آثار برگزیده و تیرماه 1394 جشن اختتامیه و برگزاری نمایشگاه آثار منتخب و اهدای جوایز نخستین جشنواره ملی فرهنگ مالیاتی است.