شما با دقت در یک دهکده متروکه قدم میزنید، قویترین موجودات را به نبرد میطلبید، از طریق رادارهای هوشمند تمام محیط پیرامون خود را زیر نظر میگیرد، برای هر ماموریت یک استراتژی جداگانه ارایه میدهد و ... همه اینها در جریان نسل جدید بازیهای ویدیویی رخ میدهد.
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، فکر کردن در جریان پیشبرد مراحل مختلف بازیهای رایانهای تنها چند ثانیه طول میکشد، اما محققان به تازگی نشان دادند که همین چند ثانیه تفکر میتواند توانایی یادگیری شما در دنیای واقعی را ارتقا دهد و باعث شود مغز شما بهتر از قبل مراحل مختلف اتفاقات را حدس بزند.
محققان علوم شناختی در دانشگاه راچستر به این نتیجه رسیدهاند که توانمندیهای مغز برای پیشبینی اتفاقات پیشرو فرآیندی است که با نام "قالبهای جهان" شناخته می شود.
مغز انسان از این قابلیت برای مکالمات روزمره، پیشبینی ترافیک جادهای و دیگر امور پیچیده از جمله جراحیهای پزشکی استفاده میکند.
گروه محققان دانشگاه راچستر به سرپرستی دکتر "دافِن باوِلیر" در بررسیهای خود تواناییهای بصری کاربرانی که بازیهای رایانهای انجام میدهند را با کسانی که این کار را دنبال نمیکنند، مورد قیاس قرار دادند.
در پایان این بررسی مشخص شد افرادی که به صورت مرتب بازی رایانهای انجام میدهند قادر هستند این تواناییها را در سطح بالاتری ارایه دهند و البته مغز آنها میتواند قالبهای بیشتری را برای پیشبینی اتفاقات مختلف ارایه دهد.
البته باید توجه داشت، هرچه بازیهایی ویدیویی پیچیدهتر باشند تواناییهای مغز کاربران نیز بیشتر ارتقا میابد و در این خصوص گفته شده است بازیهایی نظیر Call of Duty بیشتر از بازیهای غیراکشن مانند The Sims میتوانند این مهارتها را در مغز انسان پرورش دهند.
http://www.ictna.ir/id/065477/