تهران - ایرنا - دبیر نخستین همایش «بازی های رایانه ای و ارتقای سلامت» با بیان اینکه بازی های رایانه ای مزایای فراوانی دارند، گفت: مطالعات نشان داده این بازی ها در روان درمانی تاثیر دارند.
وی گفت: بازی های رایانه ای می تواند به عنوان یک مرحله پیشدرمانی قبل از آغاز دوره دبستانی برای کودکان بیش فعال، محسوب شود.
رضوانی گفت: چون تاکنون درباره مزایا و آسیب شناسی بازی های رایانه ای در غرب آسیا و ایران کاری انجام نشده، قرار است نخستین همایش و نمایشگاه علمی، آموزشی، فرهنگی «بازی های رایانه ای و ارتقای سلامت» در بهمن ماه برگزار شود.
دبیر نخستین همایش «بازی های رایانه ای و ارتقای سلامت» ادامه داد: این همایش با رویکرد سبک زندگی سالم و با هدف ارتقای سطح سواد سلامت جامعه با بهره گیری از فن آوری های نوین، معرفی علم نوین بازی درمانی در سطح کشور و ایجاد یک جریان در جهت تولید بازی های رایانه ای سلامت محور، ششم و هفتم بهمن ماه در محل مرکز بین المللی همایش های رازی برگزار می شود.
رضوانی، بازی های رایانه ای و ارتقای سلامت فرد و جامعه، بازی های رایانه ای و ترویج سبک زندگی سالم، بازی های رایانه ای و آموزش و یادگیری بازی های رایانه ای، پیشگیری، درمان و توانبخشی و موضوعات آزاد و مرتبط را از جمله محورهای این همایش عنوان کرد.
وی گفت: با توجه به موضوعیت بازی رایانه ای به عنوان یک ابزار چند رسانه ای و نقش بی بدیل آن در تعلیم و تربیت، آموزش علوم و فنون، اعتلای فرهنگ و ارتقای سطح سلامت جوامع، این برنامه تا کنون مشارکت و حمایت مراکز و سازمان های گوناگونی از جمله وزارت آموزش و پرورش، بنیاد ملی بازی های رایانه ای، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت ورزش و جوانان، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی کشور، سازمان بسیج جامعه پزشکی، اداره کل سلامت شهرداری تهران، سازمان صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه علوم پزشکی ایران و انجمن های علمی علوم پزشکی را جلب کرده است.
اجتمام(4) ** 9185
«محمدحسین رضوانی» روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از تاثیرات این بازی ها روی کودکان بیش فعال است؛ این کودکان دارای فعالیت زیاد و نسبت به اطراف، کم توجه بوده اما مملو از استعداد هستند؛ بازی های رایانه ای می تواند تمرکز این کودکان را به حد مطلوب برساند.