بازی های رایانه ای به ارتقای سطح علمی جامعه کمک می کند

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با یادآوری به اینکه سرمایه گذاری در حوزه بازیسازی سبب جذب بازار داخلی می شود گفت: جهت ترویج فرهنگ اسلامی _ ایرانی با نگاه بومی می توان در تولید گیم داخلی سرمایه گذاری کرد.
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای« میرقسمت موسوی» افزود: با بهره گیری از ظرفیت بازیهای رایانه ای می توان معلومات افراد تحصیلکرده  داخلی را به ثروت و سرمایه تبدیل کرد چرا که این هنر صنعت دارای جذابیت برای مخاطبان، انتقال پیام  و دانش است.
وی ادامه داد: بازی های رایانه ای بخشی از  زندگی کودکان و نوجوانان شده به طوری که  حدود 70 درصد این گروه سنی بیشترین زمان را به استفاده از  گیم اختصاص می دهند.
موسوی با بیان اینکه بازی رایانه ای، رسانه‌ای جذاب، تعاملی و آموزشی است که سبب ارتقای سطح فکری و شکوفایی استعدادهای جوانان و نوجوانان می‌شود، توضیح داد: در عصر کنونی که عصر انفجار اطلاعات را یدک می کشد گسترش بازی‌های رایانه ای، یکی از عوامل موثر در پیشرفت و ارتقای سطح علمی جامعه است.
وی به فعالیت‌های انجام شده در بنیاد ملی بازی‌های رایانه ای به ویژه در جهت تعامل با دیگر کشورها، اشاره کرد و یادآور شد: بهره ‌گیری از ابتکارات و نوآوری‌های جدید در تولید و عرضه بازی‌ های رایانه‌ ای بسیار ضروری و عامل پیشرفت در این عرصه است از ضروریات این عرصه است.
نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی به راهکار جذب بازار داخلی گیم اشاره و ادامه داد: ظرفیت تولید بازی های رایانه ای با رویکرد اسلامی – ایرانی می بایست ارتقا یابد تا شاهد استقبال مردم از تولیدات ایرانی شویم.
عضو کمیسیون آموزشی مجلس برگزاری نمایشگاه بازی های رایانه ای را راهبردی برای جذب مخاطبان به سمت و سوی بازی های ایرانی دانست و افزود که خلاقیت های بسیاری در بازی های ایرانی دیده می شود و ترسیم فضای ایران قدیم در برخی بازی های ایرانی بسیار جذاب است. 
موسوی گفت: اکنون  دنیا به بازی های رایانه ای رو آورده و اندیشه ها را از طریق این بازی ها در افکار مخاطب القا می کند، بنابراین باید از این ابزار، بسیار هنرمندانه و دقیق  برای فرهنگ سازی و ارایه الگو های مناسب به کودکان، نوجوانان و جوانان بهره گرفت.
سومین نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران در مصلای امام خمینی تا 16 مرداد ماه برپااست.