کارشناس عرصه دین، رسانه و کودک گفت: برگزاری نمایشگاه بازیهای رایانهای استانی سبب شناسایی نخبگان گیم در نقاط مختلف کشور میشود.
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، علیرضا رحیمی به رده بندی سنی بازی های رایانه ای اشاره کرد و افزود: رده بندی سنی بازی های رایانه ای به خانواده ها این امکان را می دهد تا بر اساس سن و علایق فرزندانشان محصول گیم را انتخاب کنند.
وی ادامه داد: علاوه بر اعمال رده بندی سنی در بازی های رایانه ای می توان نوع بازی اکشن، تجاری و علمی تخیلی و ... بر روی محصولات را مشخص کرد تا خانواده ها به راحتی بتوانند بازی مورد نظر فرزندانشان را انتخاب کنند.
به عقیده این رواشناس، برگزاری نمایشگاه های گیم در طول سال می تواند عامل مهم در معرفی محصولات بازی های رایانه ای به بازار و مخاطبان باشد.
رحیمی به نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تهران که پیشتر برگزار شده، اشاره کرد و افزود: ارایه محصولات ایرانی مانند بازی طلای سیاه، شتاب در شهر، گرشاسب و میر مهنا ... که هر یک در نوع خود نشانگر فرهنگ و سنت ایرانی با توجه به سلیقه مخاطب است، از نقطه مثبت برگزاری نمایشگاه گیم است.
کارشناس عرصه دین، رسانه و کودک برگزاری نمایشگاه گیم در مناطق مختلف کشور را عاملی مهم در رشد و پویایی بازی های رایانه ای کشور دانست و توضیح داد: نخبه های رایانه ای که در مناطق مختلف کشور زندگی می کنند با برگزاری چنین رویدادهایی شناخته شده و برای ادامه فعالیت به شرکت های بازی ساز معرفی می شوند.
رحیمی با بیان اینکه استقبال مخاطبان گیم در شهر های دیگر کشور به مراتب بیشتر از تهران خواهد بود افزود: برای بسیاری از مخاطبان گیم شرایط مناسب برای حضور در نمایشگاه تهران وجود ندارد و مطمئناً برگزاری این رویداد فرهنگی در دیگر شهرها با اقبال مخاطبان روبرو می شود.
سومین نمایشگاه استانی بازی های رایانه ای از 16 تا 19 آبان ماه در استان قم برگزار می شود.