یکی از داوران دهمین جشنواره بازیهای رایانهای فجر به کار سخت داوران این دوره اشاره کرد و گفت: اینکه بازیهای ارائه شده در یک سطح نیستند، کارمان را سخت میکند اما با این حال ارزیابی تیم و نوع همکاری اعضا یکی از مهمترین شاخصهای انتخاب است.
محمدرضا قبادی در گفتوگو با روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای با اشاره به اینکه بازیهای ارائه شده در رویداد سرمایهگذاری سکوی پرش غزال جذاب بودند، اظهار کرد: آثار در ژانرها و پلتفرمهای مختلفی ارائه شدند ولی مسئله اساسی این است که آثار در یک سطح و ردهبندی قرار نمیگیرند به این شکل که برخی تیمها چند سال است که در بازار فعال هستند و در نقطه مقابل تیمهایی هم با مدت زمان سابقه کوتاهتری فعال هستند و برخی دیگر در نقطه ابتدای راه هستند و شاید مقایسه همزمان این تیمها چندان استاندارد نبوده و کار را سخت کند.
او در ادامه بیان کرد: تعداد هستههای بازار بازیسازی چندان بزرگ نیستند و احتمالا چارهای جز این اتفاق نبود.
داور دهمین جشنواره بازیهای رایانهای فجر، اضافه کرد: این مشکل از یک سو مبنایی بوده و از سوی دیگر متوجه انتخابها هم میشود.
او با بیان اینکه جشنواره بازیهای رایانهای فجر تنها رویدادی است که فعالان این حوزه را دور هم جمع میکند، تاکید کرد: اما مهندسی این جنس رویدادها نیازمند بازنگری است و باید تمام ابعاد آن با دقت پیگیری شود. از دوستان برگزار کننده قدردانی میکنم اما باز هم جای کار بیشتر وجود دارد.
مدیرعامل استودیو بازیسازی «اینسایتد» با بیان اینکه بازیسازی در ایران هنوز به صنعت بزرگی تبدیل نشده است، اظهار کرد: کوچک بودن این صنعت باعث میشود سرمایهگذاران شناخت درستی از صنعت نداشته باشند و یا اگر هم شناختی دارند باز هم انتخاب کنند که جذب بازار خارج ایران شوند.
او افزود: ارتباط جامعه بازیسازان با سایر بخشهای زیستبوم استارتآپی محدود است و متاسفانه دانش سرمایهگذاری محدودی وارد حوزه گیم شده است.
داور دهمین جشنواره بازیهای رایانهای فجر درباره شاخصهتی ارزیابی بازیها، اظهار کرد: خود تیم مهمترین عنصر است که ببینیم تا چه اندازه از نظر ذهنی به هم نزدیک هستند و چقدر خلاقیت دارند. امروز ارائه بازیها صورت گرفت اما در ارزیابیهای دقیقتر باید ببینیم اعضای تیم به چه صورت کنار هم فعال هستند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای رویداد سرمایهگذاری سکوی پرش غزال بهعنوان یکی از بخشهای اصلی دهمین جشنواره، بازیهای رایانهای با حضور ناشران، سرمایهگذاران و تیمهای بازیسازی برگزار شد تا بستری برای معرفی پروژههای بازیسازی و ایجاد فرصتهای همکاری و جذب سرمایه در صنعت بازیهای رایانهای کشور فراهم کند.
گفتنیاست دهمین جشنواره بازیهای رایانهای فجر روزهای ۱۶، ۱۷ و ۱۸ بهمن در بلوار کشاورز، خیابان حجاب، سالن همایشهای حجاب برگزار میشود.