بیش از120 بازی مورد حمایت بنیاد ملی بازیهای رایانهای در فرآیند ساخت و عرضه قرار گرفته است.
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، این تعداد بازی مورد حمایت این بنیاد قرار گرفته و مابقی تولیدات نیز با توجه به نوع طرح و درخواست شرکت های متقاضی از حمایت های مجموعه یادشده بهره مند شدند.
بر اساس اعلام معاونت تولید بنیاد ملی بازی های رایانه ای، بازی های بزرگ «گرشاسب»، «طلای سیاه»،« سیاوش»، «میرمهنا»،« عصر پهلوانان»، «نبرد آلواتان»، «شکست حصر آبادان»،« شبگرد»،« فریاد آزادی»،« شبان» و« ارتش فرازمینی» از آثار مورد حمایت این بنیاد به شمار می رود.
«سیاره خاموش»، «کایلو»، «شمشیر نادر»،« هنر سرعت»،« داستان جنگل»،« نبرد خیبر»،« گاندو»،« دزده و مرغ فلفلی»،« سیاره میترا»،« تندیس مرگ»،« قلب سیمرغ»،« آدم نماها»،« آسمان دژ»،« شتاب در شهر» و« خارج از سرزمین »از بازی های تولیدی مورد حمایت بنیاد است.
«خانم طلا» ،«یه مرغ شیطون بلا»، «چریک»،« ملینا»،« کارآگاه علوی»،« نقابداران»،« خاک»،« شکار شیطان»،« سرگذشت اویار»،« دروازه های پارس»،« فراسفر»،« سرزمین دایناسورها»،« نبردآرش»، «سی نپ»،« جای خالی»،« تسخیر»،« بیداری»،« سرعت شکنان»،« مربی ورزشی»،« برخورد»،« سرزمین گمشده»،« مقاومت خرمشهر» و «ابوموسی »از عناوینی بوده که در حوزه ساخت در محور حمایت بنیاد بازی های رایانه ای قرار دارد.
همچنین دهها طرح و ایده تولید در انستیتو ملی بازی سازی و مرکز رشد با حمایت این بنیاد در حوزه طراحی و ساخت قرار دارد.بسیاری از این طرح ها در مسابقات دانشجویی و جام های مختلف کشوری حضور داشته و توفیق های بسیاری برای گروه سازنده آن به همراه داشته است .
تعداد بازیهایی که قابلیت عرضه در نمایشگاههای بین المللی داشته و برجسته شدند 25 مورد بود که از این تعداد 7 بازی ،"گرشاسب"،" شبان"،" قتل در کوچه های تهران"،" آسمان دژ 2"،" طلای سیاه"،" سیاره میترا" و" شمشیر نادر" با پابلیشرهای خارجی قرارداد بستند.
بسیاری از بازیهای ساخته شده در مجامع و رویدادهای منطقه ای و بین المللی حضوری موفق داشته و مجال عرضه در بازارهای خارجی را همچنین یافته است.
بازی های ایرانی «شبگرد» و«ارتش فرازمینی»در سال 2013 به عنوان برترین بازیهای مستقل جهان به انتخاب کاربران، معرفی شدند. بازی ایرانی «آسمان دژ2»نیز در سال میلادی گذشته به عنوان بهترین بازی آنلاین مستقل جهان در مسابقات بین المللی آلمان کسب کرد.
همچنین بسیاری از طرح های بازی های موبایل، ایندی و بازینامه ها با موضوع های« تاریخی»،« دفاع مقدس»،« سبک زندگی»،« حادثه ای»،« مبارزه با صهیونیست»،« ورزش و سرگرمی» با حمایت این بنیاد در مرحله آماده سازی جهت تولید قرار دارد.دهها بازی نیز در مرکز رشد و انستیتو ملی بازیسازی این بنیاد در فرآیند ساخت قرار دارد .
بازی های یادشده ( که بیش از 80 درصد تولید و عرضه بازیهای ایرانی را شامل می شود) در گونه های مختلف ساخته شده و با توجه به زمان اندک شکل گیری صنعت گیم در کشور در مقایسه با کشورهای دارای سرمایه و صاحب این صنعت در جهان در مسیر پیشرفت مناسبی قرار دارد. به عقیده بسیاری از صاحب نظران تداوم توفیق های کسب شده به اختصاص بودجه مناسب، سرمایه گذاری اساسی و حمایت از جریان تولید گیم بستگی دارد.