جلسات هماهنگی برگزاری نهمین جام قهرمانان بازیهای ویدئویی ایران در استان خراسان رضوی با حضور نمایندگان بنیاد ملی بازیهای رایانهای برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، جلسه برنامهریزی برای برگزاری نهمین جام قهرمانان بازیهای ویدئویی در استان خراسان رضوی برگزار شد تا این استان برای سومین بار میزبانی از این جام و مسابقات آن را تجربه کند.
محمد حسین زاده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با اشاره به شعار«نشاط خانوادگی با بازی ایرانی» نهمین جام قهرمانان بازیهای ویدئویی ایران، گفت: کارکرد ابزار هنری در انتقال مفاهیم و فرهنگها، بسیار گسترده و مؤثر است. در این بین، بازیهای رایانهای به دلیل برخورداری از کارکردهای متفاوت در ایجاد انبساط، نشاط، هیجان و پُر کردن ایام فراغت، از اقبال بالاتری برخوردار است.
وی با اشاره بر تأثیرات فراوان این بازیها روی قشر کودک و نوجوان به عنوان گروهی که از آموزشپذیری و گیرایی بسیار بالایی برخوردارند بر افزایش سواد بازی در بین خانواده و آگاهی والدین و همچنین آشنایی با بازی های ایرانی و برگرفته از فرهنگ ایرانی اسلامی تاکید کرد.
حسین زاده در این نشست پیشنهاد برگزاری نمایشگاهی از آثار بازیسازان ایرانی و انجام بازیهای حضوری در این نمایشگاه را نیز مطرح کرد.
در این نشست محمد فاضلی نماینده بنیاد ملی بازیهای رایانهای نیز ضمن تبیین رویکردها و سیاستهای نهمین جام قهرمانان بازیهای ویدئویی ایران گفت: این جام با هدف ایجاد شور و نشاط در بین کودکان، نوجوانان و جوانان در محیطی شاد و سالم همراه با خانوادهها برگزار میشود.
او افزود: آماده سازی بستر حمایت از بازیسازان ایرانی از طریق جذب کاربر جدید، معرفی بازیهای با کیفیت ایرانی و دارای محتوای سالم و مفید، پر رنگ کردن نقش آموزشی-فرهنگی بازیهای موبایلی ایرانی در بین خانوادهها و نمایش ظرفیت بالای این بازی ها برای مسئولین از دیگر رویکردهای این دوره از رویداد است.
فاضلی ادامه داد: برای اولین بار در جام قهرمانان بازیهای ویدیویی بخش مسابقات موضوعی اضافه شده است که در موضوعاتی نظیر انتخابات، قربان تا غدیر، محرم و پرداختن به مشاهیر ایران و زبان فارسی برگزار میشود.
سعید فراهانی، کارشناس واحد نظارت بنیاد ملی بازیهای رایانهای نیز در این جلسه در خصوص رصد و نظارت بر بازیهای دیجیتال به عنوان محصولاتی هنری و تجاری دارای تاثیرات گسترده فرهنگی و اقتصادی بر بازیکنان گفت: توجه ویژه به حوزه نظارت بر مجموعه فعالیت بازی سازان و محتوای بازی با توجه به اثرگذاری بالای آن بر قشر کودک و نوجوان امری بدیهی و ضروری است. به موازات حمایت از صنعت بازیسازی کشور و فعالان این حوزه، آموزش بازیسازی و ترویج امر سواد بازیهای دیجیتال، نظارت بر تولید و عرضه بازیهای دیجیتال در بازار و پژوهش و حمایت از تحقیق، تولید و ترویج بازیهای جدی در کشور از عمده وظایف و اهداف بنیاد ملی بازیهای رایانهای در کنار سیاستگذاری است.
در پایان این نشست موضوع نظارت بر روند ساخت و محتوای بازیها و عملکرد خانههای بازی مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
گفتنی است در این نشست حجت طباطبایی مسؤل دبیرخانه صنایع خلاق خراسان رضوی، محمد رضا محمدی نماینده بنیاد ملی بازیهای رایانهای در خراسان رضوی و نمایندگانی از اتحادیه بازی و سرگرمی استان حضور داشتند.