مدیرعامل «مجموعه کارخانه صنایع سرگرمی مهوا» در دومین نشست رویداد بازیآرا گفت این مجموعه آمادگی دارد در حوزه زیرساخت، تولید و نشر محصولات با تمام توان خود در کنار بازیسازان عزیز کشور باشد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، «مهدی جعفری جوزانی»، در این نشست با تشکر از مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای برای باز تعریف کلمه «حمایت» در اکوسیستم صنعت بازی کشور گفت: تا پیش از این برداشت ما و اکوسیستم صنعت بازی از کلمه حمایت این بود که پولی بگیریم، محصولی بسازیم و نتیجه کار هم هر چه شد، شد. اما با اتفاقی مثل رویداد «بازیآرا» و نوع نگاهی که در حال تزریق به جامعه تولیدکننده بازی است، این تعریف تغییر کردهاست.
او افزود: به نظرم یکی از نتایج مهم و موثر برگزاری چنین رویدادهایی باز تعریف کلمه حمایت است. یعنی قرار نیست ما از چیزی که قبلا تجربه کردهایم، حمایت کنیم. در واقع حمایت یعنی سرمایهگذاری و تجاریسازی، یعنی فراهم کردن بستری برای توسعه کسب و کار مبتنی بر ظرفیتهای مردمی و رونق اقتصاد صنعت بازی در کشور.
جعفری تصریح کرد: هر قدر ما به سمت تجاریسازی و اقتصادی کردن صنعت بازی حرکت کنیم، میتوانیم به پیشرفت آن امیدوار باشیم. صنعتی که در آن نخبههای بسیار زیادی پرورش یافتند و استعدادهای بسیار بینظیری در آن دارد، میتواند در کلان برنامهای که برای آن طراحی میشود به اقتصاد کلان کشور هم کمک کند.
مدیرعامل مجموعه کارخانه صنایع سرگرمی مهوا گفت: قرار نیست ما با حضور در رویداد بازیآرا صرفا به فرآیند تولید کمک کنیم. بلکه تلاش میکنیم با هدایت بنیاد ملی بازیهای رایانهای، از پیش تولید تا ایجاد یک چرخه اقتصادی برای جریان صنعت بازی، همراه دوستان باشیم.
وی تصریح کرد: بعد از اینکه فرآیند تولید بازی تمام شد تازه اصل ماجرا مثل نشر بازی، توسعه بازی، بهروزرسانی بازی و ورود به بازارهای منطقهای و بینالمللی شروع میشود. این امر میتواند تضمین جدیتری برای گردش سرمایه در صنعت بازی کشورمان باشد که بارقههای امیدی در حال اتفاق افتادن است. اتفاقات بسیار مهمی در همین یکی دو سال گذشته در این صنعت در حوزه بینالملل افتاده است که به زودی اخبار آن به گوش همه خواهد رسید.
مهدی جعفری، توجه به موضوع بازارپردازی را یکی از حوزههای مهم و ضروری در صنعت بازی کشور دانست و افزود: حضور قرارگاه بازارپردازی فرهنگی شورای فرهنگ عمومی کشور در کنار رویدا بازیآرا را باید به فال نیک گرفت. توجه به بازارپردازی بازار بازیهای رایانهای موضوع بسیار مهمی است و نگاه کسب و کاری و اقتصادی این مسئله را بسیار پر رنگتر میکند.
او در پایان گفت: مجموعه کارخانه صنایع سرگرمی مهوا امروز در حال تولید محصولات حوزه صنایع دیجیتال سرگرمی با رعایت زنجیره فرهنگی و بازارپردازی است. در کنار آن، این مجموعه با توجه به ظرفیتی که برای صنعت بازی ایران فراهم کرده است، آمادگی دارد در حوزه زیرساخت، تولید و نشر محصولات با تمام توان خود در کنار بنیاد ملی بازیهای رایانهای و بازیسازان عزیز کشور باشد.