دو محصول استودیو ایرانی «سورنا گیمز» با حضور در بین فینالیستهای فستیوال MENA Games Industry Awards 2024 نامزد دریافت جایزه از بخش بهترین ابزار و فراهم کننده خدمات شدند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، با اعلام اسامی فینالیستهای بخشهای مختلف فستیوال MENA Games Industry Awards 2024، دو محصول گیم آپ (GameUp) و ریمیت (Reymit) از استودیو «سورنا گیمز» نیز نامزد دریافت جایزه از این فستیوال شدهاند.
این جایزه برای شرکتهایی است که از اکوسیستم MENA از طریق ابزارهای توسعه اختصاصی - موتور بازی، هوش مصنوعی، میانافزار و غیره - یا امکان کسب درآمد از طریق تبلیغات (یا ابزارهای دیگر) پشتیبانی میکنند.
شاید بد نباشد بدانید که دو محصول استودیو «سورنا گیمز» دقیقا چه خدماتی ارائه میدهد. سرویس ریمیت (Reymit) سرویس دریافت حمایت مالی آنلاین از استریمرها است و به گفته حسن مهدی اصل مدیرعامل سورنا گیمز این سرویس در حال حاضر با 110 هزار نفر استریمرها و تولید کنندگان محتوا در حال همکاری است.
گیم آپ (GameUp) دیگر محصول این استودیو نیز پلتفرم دانلود بهترین بازیهای آنلاین و کامپیوتر است. این پلتفرم بهعنوان مرجع مخصوص بازیهای کامپیوتر در ایران در حال حاضر بیش از 500 هزار نفر کاربر دارد و سرویسهای مختلفی را به بازی سازان و گیمرهای ایرانی ارائه میدهد.
حسن مهدی اصل مدیرعامل سورنا گیمز در پاسخ به این سوال که چقدر با رقبای این بخش آشنایی دارد، گفت: رقبای بزرگ و غربی هستند و نمیدانم چرا در منطقه منا شرکت داده شدند. مخصوصا Xsolla که یکی از سرویس دهندگان بزرگ آمریکایی است که اخیرا در منطقه منا هم حضور پیدا کرده است. البته حضورشان در منطقه منا نبوده و فقط انتشارشان در منطقه منا بوده است. یا شرکت Tamatem که یک شرکت اردنی است ولی آنها هم یک پلتفرم انتشار به اسم Tamatem Plus راهاندازی کردهاند. بقیه استارتاپهایی که در دستهبندی ما هستند، خیلی شرکتهای بزرگی نیستند و جز استارتاپهای تازه تاسیس به شمار میآیند.
مدیرعامل سورنا گیمز درباره اعتبار و جایگاه برگزاری این رویداد و جوایز آن نیز گفت: جدا از بحث جایزه مالی، اعتبار خود رویداد اهمیت دارد. در منطقه منا مدت زیادی بود که جشنواره و رویداد بزرگی برگزار نشده بود. این رویداد میتواند یکی از آن رویدادهای مهم باشد که در منطقه منا در حال برگزاری است. این رویداد میتواند کل اکوسیستم گیمینگ منطقه را تحتالشعاع خودش قرار دهد. مثلا در ترکیه رویدادهای زیادی برگزار میشود ولی مقیاس آنها این قدر بزرگ نیست و بیشتر تیمهای ترکیهای شرکت میکنند. ولی رویدادهایی که در دبی برگزار میشود هم خود آسیا را درگیر میکند و هم خاورمیانه را . من خیلی میبینم که تیمهای آسیایی و جنوب شرق آسیا مثل هند، پاکستان، مالزی، سنگاپور، چین و ژاپن در این رویداد شرکت میکنند. از این جهت وزن آن به نسبت رویدادهای ترکیه که فقط تیمهای ترکیه و کشورهای اطراف ترکیه در آن شرکت میکنند، اهمیت بالاتری دارد. از نظر اعتباری هم رویدادهای بهتر و بزرگتری است.
گفتنی است فهرست نهایی منتخبان این فستیوال توسط هیئت داوری متشکل از بیش از 80 متخصص صنعت بازی در حال رایگیری است و برندگان در روز پنجشنبه 2 می (13 اردیبهشت)، به عنوان بخشی از اجلاس گیم اکسپو دبی 2024 معرفی خواهند شد. علاوه بر این دو محصول استودیو سورنا گیمز، دو بازی «امپراتورهای قلابی» از استودیو «پرشالند» و «پسرخوانده» از استودیو «پاییزان» نیز نامزد دریافت جایزه از این فستیوال هستند.