حسن کریمیقدوسی، قائم مقام بنیاد ملی بازیهای رایانهای گفت: برای تک تک ارگانها به منظور جلب حمایتهای لازم از بازیهای ارزشی نامهای ارسال کردیم، اما متأسفانه شاهد نتیجه مثبتی نبودیم.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای به نقل از ایکنا،"حسن کریمیقدوسی"، با اشاره به نامگذاری سال 94 به نام دولت و ملّت، همدلی و همزبانی از سوی مقام معظم رهبری در حوزه بازیهای رایانهای اظهار کرد: این شعار را در حوزه بازیهای رایانهای میتوان با دو نگاه عملیاتی کرد؛ اول آنکه دولت را دولت و بنیاد ملی بازیهای رایانهای را ملت بدانیم و دومین نگاه آن است که دولت را بنیاد ملی بازیهای رایانهای و ملت را بازیسازان بدانیم.
وی افزود: بیشترین همدلی که دولت میتواند در حوزه بازیهای رایانهای داشته باشد، ارائه تسهیلات و کمک به قانونگذاریهایی بوده که سال گذشته مقدماتش انجام شد. امیدواریم این قوانین امسال به تصویب برسد.
قائم مقام بنیاد ملی بازیهای رایانهای تصریح کرد: برنامه ملی که در شورای عالی فضای مجازی درحال بررسی است، پس از گذشت چهارماه در صحن مطرح شده است که امیدواریم کلیاتش حداقل به تصویب برسد که اگر این اتفاق رخ دهد، بزرگترین کمک به بنیاد ملی بازیهای رایانهای و صنف بازیسازان است چراکه آن برنامه درباره مشکلات بازیسازان و راهحلهای آن است.
وی بیان کرد: امسال به نسبت سال گذشته شاهد افزایش یک درصدی اعتبارات در بنیاد ملی بازیهای رایانهای بودیم. هماکنون نتیجهای را شاهد نبودیم با وجود آنکه رایزنیهای مختلفی را داشتهایم. اگر اعتبارات بیشتری به بنیاد اختصاص یابد، قطعا با برنامههایی که ارائه داده میتواند نتایج چشمگیری را در این حوزه حاصل کند.
کریمیقدوسی اظهار کرد: بزرگترین برنامه امسال بنیاد ملی بازیهای رایانهای توزیع دیجیتال بازیهای رایانهای است که متأسفانه تا کنون شاهد آن نبودهایم. این برنامه یکی از پروژههای ملی به شمار میرود.
وی ادامه داد: گیم سرور و گیم سرویس برای بازیهای ایرانی اعتباراتی را بر دوش بنیاد ملی بازیهای رایانهای گذاشته است که با اعتبارات کنونی نمیتوانیم این امر را محقق کنیم بنابراین با تخصیص اعتبار این مشکلات هم حل خواهد شد.
قائم مقام بنیاد ملی بازیهای رایانهای تصریح کرد: در سال 93 به دلیل نبود اعتبارات مناسب نتوانستیم نمایشگاه گیم را برگزار کنیم درحالی که میلیاردها سهم بنهای نمایشگاه کتاب میشود.
وی ادامه داد: صنعت بازیهای رایانهای، صنعت نوپایی است و باید بتوانیم با سوبسید دولتی نمایشگاه گیم را برگزار کنیم و برگزاری نیازمند حمایت جدی دولت است.
کریمیقدوسی اظهار کرد: راهاندازی شعب مختلف مرکز رشد و انستیتو در شهرهای مختلف هم نیازمند اعتبارات است که با تأمین اعتبارات این امر را محقق خواهیم کرد.
وی یادآور شد: تولید بازیهای ارزشی از دیگر برنامههایمان در سال 94 است که پیشبینی کردهایم با اخذ وجه از عوارض بازیهای خارجی به تولید بپردازیم. همچنین هفته آینده بنیاد ملی بازیهای رایانهای برنامهای را در دست اجرا دارد تا این موضوع را مورد بررسی و اجرا دربیاورد.
قائممقام بنیاد ملی بازیهای رایانهای تصریح کرد: سعی می کنیم سیستم حمایت از بازیهای ایرانی را درست کنیم چراکه تولید یک بازی فاخر نیازمند 300 تا 400 میلیون تومان هزینه است. سال پیش پنج سناریو را در بنیاد ملی بازیهای رایانهای آماده کردیم که هر یک از این سناریوها 10 میلیون تومان برای بنیاد هزینه داشت. برای تک تک ارگانها نامهای ارسال کردیم مبنی بر اینکه حمایتهای لازم را از بازیهای ارزشی داشته باشند که متأسفانه شاهد نتیجه مثبتی نبودیم.