شرکت‌های بازی، نیاز به حمایت دارند


صنعت بازی یا گیم در ایران هرروز می‌خواهد بهتر از روز گذشته شود اما کاربران شبکه‌های اجتماعی که اکثر آنها جزو گروه گیمرها هم به حساب می‌آیند نظرات مختلفی درباره صنعت گیم در ایران دارند.

به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به نقل از روزنامه اعتماد، با رونمایی از چند بازی تازه‌ای که شرکت‌های ایرانی ساخته‌اند برخی از کاربران معتقدند که ایران نیاز دارد تا باسرمایه‌گذاری‌های بیشتر در این عرصه با کشورهای قدرتمند رقابت کند زیرا بازی‌هایی که در دنیا ساخته می‌شود هر کدام داستان‌ها و اهداف خاص خودشان را دارند و می‌دانند مخاطب هدف‌شان دقیقا چه کسانی هستند اما کاربران معتقدند که شرکت‌های ایرانی به بازار توجه نمی‌کنند و محصول خودشان را تولید می‌کنند. از سویی دیگر برخی کاربران می‌گویند  شرکت‌های مختلفی که در زمینه تکنولوژی فعالیت می‌کنند بهتر است  در این صنعت هم سرمایه‌گذاری‌های مختلفی انجام دهند. دلیل این کاربران این است که بازی‌های غربی می‌تواند روی ذهن بسیاری از گیمرهای ایرانی تاثیرات مختلفی داشته باشد و ذهن آنها را به موضوعات دیگری سوق دهد. اما اگر شرکت‌ها با برنامه‌ریزی‌های دقیق و شناخت مخاطب هدف شروع به تولید بازی‌های جذاب کنند ممکن است خیلی از ایرانی‌ها به سمت بازی‌های خارجی نروند و به راحتی بازی‌های داخلی را انجام دهند. کاربران شبکه‌های اجتماعی نزدیک به 48 ساعت است که درباره مباحث صنعت گیم در ایران در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی با همدیگر بحث می‌کنند. این در حالی است که به گفته جانشین پلیس امنیت ناجا در ایران نزدیک به 20 میلیون گیمر وجود دارد و همچنین متوسط هزینه برای ایجاد یک شغل در کشور بنا بر آمار سازمان برنامه و بودجه ۳۰۰ میلیون تومان است در حالی که در صنعت بازی‌های رایانه‌ای با متوسط هزینه بسیار کمتر از این می‌توان شغل ایجاد کرد. به عنوان مثال سال گذشته ما با هزینه‌ای نزدیک به ۶۰۰ میلیون تومان شاهد بودیم که برای مدت 5/1سال تیمی ۳۵ نفره از نخبگان دانشگاهی ما در یک فعالیت اقتصادی، بازی رایانه‌ای پروانه را تولید کردند. کاربران شبکه‌های اجتماعی می‌گویند که مسوولان می‌توانند از طریق رشد صنعت بازی در ایران جوانان زیادی را مشغول به کار کنند و این کار می‌تواند همزمان چند هدف را با هم پیش ببرد. اما خود مسوولان هم معتقدند که باید وقت بیشتری را برای ساماندهی به این صنعت در نظر گرفت. دکتر مینایی درهمایش فناوری اطلاعات و ارتباطات، کارآفرینی و سرمایه‌گذاری با اشاره به اینکه حدود 20میلیون بازی‌کننده یارانه‌ای در ایران هستند، اظهار کرد: روزانه به‌طور متوسط بیش از 124 دقیقه هر فرد صرف این کار می‌کند که در مجموع حدود 40 میلیون ساعت در کشور صرف این بازی‌ها می‌شود. مینایی گفت: ایران بعد از کشورهای ژاپن، چین، کره جنوبی و هند رتبه پنجم آسیایی را در تولید بازی‌های رایانه‌ای به خود اختصاص داده است که باید تلاش کنیم این رتبه افزایش یابد.

کامنت‌های منتخب


 مرتضی| در ایران سرمایه‌گذاری بسیار ضعیفی روی صنعت بازی انجام می‌شود اگر این زمان و هزینه مالی را بیشتر کنند می‌توانند موفقیت بیشتری داشته باشند.
 علی|بازی‌های کامپیوتری امروز از مهم‌ترین میادین برای مسابقه است که ما نباید در این میدان از بقیه عقب بمانیم، امکانات زیادی در کشور برای رقابت وجود دارد.
 نسترن | بازی‌های تولید داخل خلاقیت و کیفیت لازم را ندارد و برای این کار باید مسوولان کمک بیشتری به شرکت‌های سازنده داشته باشند.
 جلال|کاربران شبکه‌های اجتماعی و گیمر‌ها معمولا وجه اشتراک زیادی با همدیگر دارند و وقتی هرروز این گروه بیشتر می‌شوند پس باید مسوولان هم شرایط بهتری برای رشد تکنولوژی در این عرصه‌ها فراهم کنند.

http://etemadnewspaper.ir/?News_Id=9683