مدیرعامل بنیاد بازیهای رایانهای بر ضرورت نظارت و پاکسازی بازار بازیهای رایانهای تأکید کرد و گفت: برگزاری کارگاه آموزشی شناسایی و کشف بازیهای غیرمجاز و مخرب رایانهای گامی مهم در تطهیر بازار است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، ذبیح الله فیض آبادی در مراسم افتتاحیه «دوره آموزشی شناسایی و کشف بازیهای غیرمجاز و مخرب رایانهای» گفت: از سال 2008 میلادی تا به امروز، بازیهای رایانهای در جهان از هنر سینما نیز پیشی گرفتند و این صنعت به دلیل رشد و پویایی توانسته سرمایه گذاران را به سمت تولید و سرمایهگذاری جذب کند به طوری که در دوره رکود اقتصادی، 12 درصد رشد داشته است.
مدیرعامل بنیاد بازیهای رایانهای افزود: از منظر ایجاد اشتغال هزینه تولید یک شغل در حوزه بازیهای رایانهای پایین است لذا ما میتوانیم ضمن برپا کردن پایههای این صنعت در کشور در بحث اقتصادی نیز از مزایای این هنر-صنعت استفاده کنیم.
مدیر عامل بنیاد بازیهای رایانهای ادامه داد: دنیای اسلام در جهان بالغ بر یک میلیارد و دویست میلیون مخاطب دارد و خانوادههای جهان اسلام نگران اثرات بازیهای رایانهای هستند و بسیاری از بازیها را مناسب فرزندان دنیای اسلام نمیدانند.
وی افزود: جوامع اسلامی ترجیح میدهند بازی متناسب با فرهنگ اسلامی را برای فرزندان خود تهیه کنند. همچنین باید به بُعد اثربخشی بازیهای رایانهای نیز توجه کرد که تأثیرگذارتر از صنعت سینما شده است. چرا که یک بازیکن تمام ظرفیت ذهنی و روانی خود را در طول یک بازی رایانهای به کار میگیرد.
مدیرعامل بنیاد بازیهای رایانهای گفت: همه بازیها با انگیزه اقتصادی تولید نمیشوند بلکه هدف از تولید برخی از آنها صرفا پیش بردن جنگ نرم است لذا از این منظر آسیب بازیهای رایانهای بسیار عمیق است. اگر بخواهیم موفق باشیم باید به نظارت و پاکسازی بازار بازیهای رایانهای توجه بیشتری شود.
وی ادامه داد: از مهمترین موانع در راه ایجاد صنعت بومی، عدم کنترل کامل بازار است و در حوزه بازیهای رایانهای علاوه بر نظارت بر توزیع مجازی و فیزیکی بازیها، نیاز به قوانین کافی و حمایت کننده برای این صنعت داریم تا بتوانیم بازیهایی که متناسب با فرهنگ اسلامی را به دنیای اسلام عرضه کنیم.
مدیرعامل بنیاد بازیهای رایانهای به پاکسازی بازار از بازیهای مخرب رایانهای اشاره کرد و گفت: برگزاری کارگاههای آموزشی شناسایی و کشف بازیهای غیرمجاز و مخرب رایانهای میتواند گامی مهم در تطهیر بازار باشد.