روانشناس و نوروسایکولوژیست با بیان اینکه انجام بازی رایانهای سبب هماهنگی بین چشم و دست می شود. گفت: با بهرهگیری از بازیهای رایانهای میتوان بر بیماریهای حرکتی کودکان ناتوان ذهنی غلبه کرد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، "دکتر مهناز استکی" به نقش بازی های رایانه ای اشاره کرد و گفت: قشر وسیعی از جامعه به ویژه کودکان با بازی های رایانه ای آشنا هستند و به نظر می رسد این فناوری دیگر جزئی از فرهنگ و زندگی افراد شده است.
وی ادامه داد: با توجه به همه گیر بودن بازی های رایانه ای می توان از این فناوری برای یادگیری و درمان بیماری های حرکتی استفاده کرد.
روانشناس و نوروسایکولوژیست با بیان اینکه استفاده از بازیهای رایانهای می توانند برای افراد مفید و مضر باشد. افزود: در ایران رشد زندگی آپارتمانی و در کنار آن افزایش بهره گیری از فناوری سبب شده تا حرکت و انجام کارهای فیزیکی از افراد گرفته شود.
استکی به اعتیاد بازی های رایانه ای اشاره کرد و توضیح داد: واژه اعتیاد به معنای چیزی است که زیاد مورد استفاده قرار می گیرد. در زمینه اعتیاد به بازی و اینترنت نیز وقتی رایانه از فرد گرفته می شود فرد نمی تواند به راحتی زندگی کند و نشانه های ترک اعتیاد در وی مشاهد می شود.
وی به نقش خانوادهها در کاهش آسیب های بازی رایانه ای اشاره کرد و گفت: خانواده ها باید به همراه کودکان بازی رایانه ای را انجام دهند و در صورت نظارت خانواده ها بر روی بازی های رایانه ای، جنبه مثبت بازیها رشد میکند .
استاد دانشگاه به نقش بازی سازان و طراحان بازی های ایرانی در زمینه جذب مخاطبان اشاره کرد و افزود: تولید بازیهای رایانهای با محورهای خاص برای جذب مخاطبان نیاز به صرف هزینه دارد .
وی ادامه داد: تولید کنندگان داخلی به دلیل عدم تامین هزینه نمی توانند بازی مناسب ، با کیفیت و با محتوای عالی برای کاربران تولید کنند و در حال حاضر تعداد بازی مناسب در بازار داخلی انگشت شمار است .
استاد دانشگاه در پایان افزود : مشکلات یاد شده در زمینه تولید بازی سبب شده تا بازی های خارجی که انتقال دهنده فرهنگ غربی هستند بازار داخلی را تسخیر کنند .