معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در زمینه بازیهای رایانهای در مدارس گفت: توافقنامه ما با بنیاد بازیهای رایانهای آماده امضا است و امیدواریم در دهه فجر این تفاهمنامه امضا شود و تمام بازیهایی که از کانال بنیاد بازیهای رایانهای تأیید میشود به مدارس راه پیدا کند.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای به نقل ازخبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) "حمیدرضا کفاش"، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: تمام برنامههای اجرایی توسط آموزش و پرورش طی دهه فجر در تمامی سایتهای مرتبط با آموزش و پرورش به ویژه شبکه ملی مدارس ایران «رشد»، پرتال آموزش و پرورش، پرتالهای استانی و منطقهای به صورت الکترونیک عرضه میشود.
وی ادامه داد: بسیاری از فراخوانهای اعلام شده برای برنامههای دهه فجر نیز فراخوانهای حضوری نیست بلکه تماماً در شبکه رشد طراحی شده است از جمله گلبانگ پیروزی انقلاب، وبلاگ نویسی و ... . بقیه برنامهها نیز هم به صورت حقیقی و هم به صورت مجازی به تناسب توانمندی استانها برگزار میشود.
توافقنامه ما با بنیاد بازیهای رایانهای آماده امضا است
کفاش در خصوص بازیهای رایانهای در مدارس نیز عنوان کرد: توافقنامه ما با بنیاد بازیهای رایانهای آماده امضا است و امیدواریم در دهه فجر این تفاهمنامه امضا شود و تمام بازیهایی که از کانال بنیاد بازیهای رایانهای تأیید میشود به مدارس راه پیدا کند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این سؤال که معاونت شما چه برنامهای برای محافظت از دانشآموزان در برابر خیل عظیم تهدیدات برنامههای نامناسب فضای مجازی دارد، عنوان کرد: یک راه، حمایت از تولیدات عرصه بازیهای رایانهای بومی است. در کشور ما بنیاد بازیهای رایانهای مجاز به وارد کردن و تولید این بازیها است که بر اساس تفاهمنامهای زمینه ورود این بازیها را به مدارس فراهم میکنیم تا هم کار تولید کنندگان این بازیها رونق پیدا کند و هم دانشآموزان ما از این تولیدات بهرهمند شوند. از سوی دیگر با این کار تولید کنندگان عرصه بازیهای رایانهای تشویق میشوند که تولیدات مناسبتری را عرضه کنند.
راهاندازی فاز اول شبکه اجتماعی دانشآموزی طی دهه فجر
کفاش در ادامه از راهاندازی فاز اول شبکه اجتماعی دانشآموزی طی دهه فجر خبر داد و گفت: هفته گذشته مرکز دادهای آموزش و پرورش افتتاح شد که مقدمه توسعه شبکههای اجتماعی ما است و امیدواریم با توسعه این مرکز زمینه فعالیت بچهها در این شبکه فراهم شود.
وی با تأکید بر اینکه بخشی از مسئولیت حفاظت از دانشآموزان در فضای مجازی بر عهده نهادهای اجتماعی است که تولیدات دانشآموزی خود را بیشتر کنند، اظهار کرد: در حال حاضر شبکههای مختلفی در فضای مجازی کشور فعال هستند، سازمانها و نهادهای مختلفی نیز در این حوزه تولید محتوا میکنند، همچنین حوزههای علمیه نیز بخشهای فناوری راهاندازی کردهاند؛ توصیه ما به این بخشها این است که برای جلب دانشآموزان تولیدات دانشآموزی خود را بیشتر کنند و گروههای ویژهای برای تولیدات دانشآموزی تشکیل دهند.
کفاش تصریح کرد: ما هم آمادگی داریم از آنها حمایت کرده اطلاعات در اختیار آنها قرار دهیم.
http://www.iqna.ir/fa/News/2789354