القای فرهنگ اسلامی با بهره‌گیری از ابزار بازی‌های رایانه‌ای
 رییس فراکسیون مجلس شورای اسلامی با تاکید بر جدی گرفتن بازی‌های رایانه ای برای کودکان و نوجوانان گفت: با بهره گیری از بازی رایانه ای به عنوان یک ابزار رسانه ای می توان فرهنگ اسلامی را القا کرد.
به گزارش روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، "لاله افتخاری"، رییس فراکسیون مجلس شورای اسلامی با تاکید بر جدی گرفتن بازی‌های رایانه ای برای کودکان و نوجوانان گفت: بخش قابل توجهی از تربیت فرزندان ما تحت تاثیر همین بازی‌های رایانه‌ای است و دشمنان ما برای رسیدن به اهداف شوم خود در این زمینه نیز کاملاً برنامه ریزی کرده‌اند.

وی ادامه داد: ضرورت دارد که ما بر روی این نیاز جامعه و کودکانمان کار کنیم زیرا در حال حاضر کودکان ما کمتر به اسباب بازی و سایر بازیها توجه دارند و بیشتر سرگرم همین بازیهای رایانه‌ای هستند.

افتخاری افزود: ما باید هم برنامه ریزی و هم هدفگذاری در این زمینه داشته باشیم و براساس سن کودکانمان، نیازشان فرهنگ استانها و مناطق مختلف کشور و حتی برای خارج از کشور نیز برنامه‌ریزی کنیم. زیرا بازیهای ما نباید از نگاه استکباری باشد و نه از نگاه سکولار باشد بلکه از نگاه دینی و صحیح باشد.

رییس فراکسیون قرآن و عترت مجلس گفت: در واقع ما باید مبنای این بازیها را فرهنگ دینی خود قرار دهیم و سعی کنیم هویتهایی را که دینمان مورد تاکید قرار داده است به کودکان القا کنیم که از جمله انها تعهد داشتن مسئولیت پذیری و مبارزه با ظالم است که باید انها را در این بازیها لحاظ کنیم و در عین حال سعی کنیم که در این بازیها از خشونت و زورگویی و مسایلی که به دور از اموزه های دینی است در این بازیها پرهیز شود.

وی ادامه داد: باید مجوزهایی که دراین زمینه به بازیها داده می شود بر همین اصول باشد و صداوسیما نیز فقط این مسایل را تبلیغ کنند و غفلتی از انها نداشته باشد.

این نماینده تهران در خانه ملت با بیان اینکه این بازی‌ها به شدت بر اینده کودکان و همچنین رفتار کنونی انها تاثیرگذار است گفت: کودکان ما در منزل و چه در خیابان و چه در مدرسه به این بازیها مشغول هستند و بخش قابل توجهی از وقتشان به این مسایل می گذرد و به همین دلیل نیز میزان تاثیرگذاری این بازیها چه بسا از خانواده نیز بیشتر باشد.

افتخاری تاکید کرد: باید این بازیها با توجه به نیاز مخاطب طراحی شود و داستانها و واقعیتهایی را که در دین ما و یا در رابطه با کشور ما وجود دارد را در قالب بازیها طراحی کند و برای انها ارایه دهند و در عین حال نیز در طراحی رنگها و نقش ها نیز خلاقیت به کار رود تا کودکان ما انها را بتوانند بپذیرند و مورد توجه قرار دهند.