باید جایگزینی برای گیم‌های غربی بسازیم
یک تهیه کننده سینما گفت: اگر نخواهیم کودکان و نوجوانان به سمت بازی‌های غربی بروند، باید جایگزینی برای این گونه گیم‌ها در کشورمان بسازیم.

 علی معلم تهیه‌کننده سینما در حاشیه برگزاری چهارمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران درگفت وگو با جهانی پرس ،گفت: اگر نخواهیم کودکان و نوجوانان به سمت بازی‌های غربی بروند، باید جایگزینی برای این گونه گیم‌ها در کشور خودمان بسازیم.
علی معلم افزود: بازی‌های رایانه‌ای در کشور ما از دو وجه برخوردار هستند؛ یک وجه آن چیزی که در جامعه است و جوانان از آن استفاده می‌کنند و به شدت همه‌گیر و محبوب است. وجه دیگر کاری است که ما تاکنون در این حوزه انجام داده‌ایم و اینکه به چه میزانی بحث گیم در دستگاه فرهنگی ما جدی گرفته شده و سرمایه‌گذاری انجام شده است.
داور دومین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران بین واقعیت موجود در صنعت گیم ایران و خواسته‌ها و طرز تفکر ما در این زمینه، فاصله زیادی دانست و بیان کرد: این فاصله به دلیل عدم توجه کافی به موضوع گیم است و ما متاسفانه در این زمینه با کمبود مواجه هستیم. بخش خصوصی در این حوزه بسیار ضعیف کار کرده است. به دلیل عدم توجه به موضوع حقوق تالیفی و فرهنگی نیز امکان بهره‌وری مادی نیز وجود ندارد. به عنوان نمونه خود من تصمیم داشتم برای فیلمی که ساخته بودم، بازی‌ای را طراحی کنم ولی متاسفانه طبق برآورده‌ها متوجه شدیم، هزینه زیادی در بردارد و امکان بازآوری این هزینه وجود نخواهد داشت.
مدیر مسئول ماهنامه دنیای تصویر افراد فعال در این حوزه را با وجود توانایی بدون پشتوانه دانست و گفت: متخصصان این حوزه در نهایت به کشورهای دیگر رفته و به ساخت بازی یا انیمشن می‌پردازند. در نهایت اگر هم در کشور بمانند، به تیزرسازی مشغول می‌شوند.
این نویسنده و تهیه‌کننده سینما با بیان اینکه از نظر معنایی بازی‌ای که در ایران ساخته می‌شود باید با مفاهیم فرهنگی ما ارتباط داشته باشد، اظهار کرد: این موضوع نیازمند اتاق فکر از اندیشمندان این حوزه است ولی متاسفانه به دلیل کمبود بودجه ابتر مانده است.

یادآور می‌شود، اختتامیه چهارمین جشنواره بازی‌های رایانه‌ای تهران 21 مهرماه در برج میلاد برگزار می‌شود. 

http://www.jahanipress.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=194&SGr=303&Id=8800