رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان، از برگزاری چهارمین دوره مسابقات ملی بازی سازی سال آینده در سطح بینالمللی این مسابقات خبر داد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان، از برگزاری چهارمین دوره مسابقات ملی بازی سازی سال آینده در سطح بین المللی این مسابقات خبر داد.
منصور دیاری در حاشیه برگزاری سومین دوره مسابقات ملی بازی سازی رایانهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ایلنا در کاشان گفت: با بین المللی شدن چهارمین دوره این مسابقات رقابتهای بازی سازی رایانهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان تثبیت شد.
وی افزود: این رقابتهای ۴۸ ساعته طی روزهای نهم تا ۱۱ اردیبهشت در راستای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در نامگذاری سال جاری با عنوان «فرهنگ، اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی» برگزار میشود.
منصور دیّاری، «رویکرد اقتصاد فرهنگ محور» را شعار سومین دوره مسابقات بازی سازی رایانهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد و افزود: ۳۶ تیم شرکت کننده از دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور در این مسابقات به رقابت میپردازند.
به گفته وی، سه کلید واژه «کلید واژههای (گردشگری، اقتصاد و فرهنگ)، ضرب المثل و حفاظت از میراث فرهنگی» عناوین موضوعات بازی سازی این دوره از رقابتهاست که یکی از این واژهها از طریق قرعه کشی توسط خود دانشجویان شرکت کننده برای ساخت بازی تیمها انتخاب میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان، کیفیسازی بیشتر سومین دوره مسابقات ملی بازی سازی رایانهای نسبت به دورههای قبلی را تاکید کرد و گفت: حذف سطوح مختلف، دو بعدی، سه بعدی و لیگ آزاد از مسابقات و ایجاد کمیته نظارت علاوه بر کمیته فنی از جمله تفاوتهای این دوره از مسابقات است.
دیاری، با تقدیر از حمایتها و همکاریهای صورت گرفته حامیان مادی و معنوی برای اجرای سومین دوره مسابقات بازی رایانهای، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان دانشگاهی است که به شکل جدیتر از این عرصه حمایت میکند.
گفتنی است: سومین دوره مسابقات ملی بازی سازی رایانهای «IRANGDC۲۰۱۴»، با حضور داوران، عوامل اجرایی و تیمهای شرکت کننده، قرائت پیام «ابراهیم واشقانی» معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، اجرای مراسم قرعه کشی انتخاب کلید واژه توسط یکی از دانشجویان و شمارش معکوس راس ساعت ۹ صبح امروز (نهم اردیبهشت) در سالن سپیده دانشگاه آزاد اسلامی کاشان آغاز شد.
مسابقات ملی بازیسازی رایانهای در کاشان وارد مرحله ایدهپردازی شد
دبیر اجرایی سومین دوره مسابقات ملی بازی سازی رایانهای «IRANGDC۲۰۱۴» گفت: این دوره از رقابتها وارد مرحله ایدهپردازی شد.
محمد عصاریان در حاشیه برگزاری این مسابقات در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ایلنا در کاشان گفت: پس از گذشت دو ساعت و نیم از آغاز زمان مسابقه تیمها وارد مرحله ایدهپردازی و ارائه به اعضای هیات داوران شدند.
وی با اشاره به ارائه تک تک ایدهها توسط هر کدام از تیمها در این مرحله از مسابقه به صورت جدا افزود: سرگروه هر تیم باید در این مرحله ایده یا داستان کلی بازی را که میخواهند در ۴۸ ساعت بسازند برای تشریح کند.
به گفته وی، اعضای کیمته هیات داوران در این مرحله ضمن ارزیابی ایدههای تیمها بع راهنمایی و مشاوره آنها نیز در رفع نواقص و تقویت نقاط ضعف میپردازند.
دبیر اجرایی سومین دوره مسابقات ملی بازی سازی رایانهای، زمان فرآیند ارائه ایدهها به اعضای کیمته هیات داوران را طی مدت سه ساعت یادآورشد و گفت: تیمها در مرحله ایدهپردازی بایستی سناریوی کلی بازیشان را ضمن رعایت شاخصهای خلاقیت و ابتکار برای هیات دواران تشریح کنند.
عصاریان، ساخت بازی را مرحله بعدی این رقابتها پس از ایدهپردازی عنوان کرد و گفت: تنوع چالشها، نحوه پویا نمایی، جذابیت کلی بازی، عمق و مراحل بازی، پرداخت کاراکترهای بازی، خلاقیت و نوآوری، کیفیت اجرا و فیزیک، کامل بودن و قابلیت اجرایی داشتن، متناسب بودن طرح و داستان بازی با موضوع مسابقه و طراحی صحنه، گرافیک، نورپردازی و صداگذاری از ملاکهای اممتیاز دهی اعضای کیمته هیات داوران برای ساخت بازی است.
وی تعداد شش کمیته اجرایی، فنی، علمی، پشتیبانی و هماهنگی، ارزیابی و نظارت، پژوهشی و مالی و بودجه را از کمیتههای هماهنگی این دوره از رقابتها برشمرد.
به گفته وی، سید علی اف، امیر حسین عرفانی، شهاب کشاورز و سید حسن هانی اعضای کیمته هیات داوران سومین دوره مسابقات ملی بازی سازی رایانهای «IRANGDC۲۰۱۴» دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان هستند.
گفتنی است: سومین دوره مسابقات ملی بازی سازی رایانهای «IRANGDC۲۰۱۴»، با حضور داوران، عوامل اجرایی و تیمهای شرکت کننده، قرائت پیام «ابراهیم واشقانی» معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، اجرای مراسم قرعه کشی انتخاب کلید واژه توسط یکی از دانشجویان و شمارش معکوس راس ساعت ۹ صبح امروز (نهم اردیبهشت) در سالن سپیده دانشگاه آزاد اسلامی کاشان آغاز شد.
http://www.ilna.ir/news/news.cfm?id=163958
http://www.ilna.ir/news/news.cfm?id=163961