عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی به اهمیت موضوع بازی های رایانه ای در جوامع امروز اشاره کرد وگفت: تولیدات گیم ، به عنوان معرف فرهنگ هر جامعه می تواند در قالب های آموزشی و سرگرم کننده طراحی و برای معرفی ایران اسلامی به کشور های دیگر عرضه شود.
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای «غلامحسین شیری» عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با یادآوری اینکه بازی های رایانه ای باید کیفیت مطلوب و قیمت مناسب داشته باشند افزود: هنگامی که نیاز جوانان با بازی های داخلی برطرف شود دیگر به سمت استفاده از تولیدات خارجی نمی روند؛ بازی های داخلی با کیفیت پایین ، مخاطب را دفع می کند.
وی ادامه داد: نمایشگاه بازی های رایانه ای زمانی مفید عمل خواهد کرد که علاوه بر نمایش تولیدات مطلوب، مکان و زمان برگزاری آن نیز مناسب باشد تا تمام اقشار جامعه در گروه های سنی مختلف در آن حضور یابند.
به عقیده شیری ، برای برپایی یک نمایشگاه موثر نیاز به برنامه ریزی مناسب و حضور طراحان بازی در محیط نمایشگاه است.
این نماینده مجلس با بیان اینکه قرن 21 متعلق به عرصه مجازی و فناوری اطلاعات است، یادآور شد: در جامعه امروزی تمام گروه های سنی ناخودآگاه به سمت اینترنت و بازیهای رایانه ای سوق داده می شوند و بازیسازان داخلی باید گام های خود را استوار و محکمتر از گذشته بردارند و با ساخت بازی های معنادار ضعف های گذشته را جبران کنند .
نماینده مردم هشترود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشورهای غربی با تولید و عرضه بازی های رایانه ای نامناسب به کشورهای دیگر بویژه جوامع مستقل، هجوم فرهنگی را در دستور کار دارند، ادامه داد: آنها توانسته اند با این روش آثار اقتصادی مثبتی را کسب و سالانه میلیاردها دلار سرمایه به دست آورند.
سومین جشنواره و نمایشگاه بین المللی بازی های رایانه ای تا 26 مرداد ماه در مصلای امام خمینی(ره) برپا است.