کارگردان فیلم 1500 گفت: استفاده از بازیهای رایانه ای همانند سینما و تئاتر باید فرهنگسازی شود و از این هنر-صنعت برای ترویج فضایل اخلاقی در جامعه استفاده کرد.
به گزارش معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، «بهرام عظیمی» با بیان اینکه بسیاری از بازی های خارجی مروج خشونت است افزود: در صورتی که استفاده از بازی های رایانه ای بوسیله والدین کنترل نشود می تواند اثرات نامطلوبی را به جای گذارد.
وی ادامه داد: برخی از فیلم و سریال ها ظرفیت تبدیل به بازی را داشته و بازیسازان می توانند از این طریق فرهنگ غنی و با قدمت کشور را در میان نسل جوان ترویج دهند.
عظیمی تاکید کرد: حمایت مسوولین از صنعت با اهمیت گیم که در زمان کوتاه به مخاطبان خود دست یافته ضروری بوده چرا که این حوزه می تواند در آینده نزدیک به یکی از درآمدزاترین بخش های فرهنگی تبدیل شود.
این کارگردان عرصه انیمیشن افزود: گاهی به حوزه فیلمسازی و انیمیشن بها داده نمی شود و مورد حمایت هیچ سازمانی قرار نمی گیرد، امید است صنعت جوان پسند گیم در کشور پله های ترقی را به سرعت طی کند.
وی به نمایشگاه بازی های رایانه ای اشاره کرد و ادامه داد: این رویداد باید به فضایی جذاب برای بازدیدکنندگان تبدیل شده و تمهیداتی ویژه برای نمایش تولیدات با کیفیت و متنوع داخلی در نظر گرفته شود.
عظیمی با یادآوری به اینکه تهیه کنندگان سینما باید شناخت درستی درباره حوزه بازی های رایانه ای داشته تا بتوانند در تولید این نوع آثار مشارکت کنند افزود: با توجه به پیشرفت کشورهای غربی در عرصه بازی های رایانه ای و توان رقابت با محصولات خارجی باید این صنعت به اهالی هنر معرفی و از حمایت های آنها بهره گرفت.
سومین نمایشگاه و جشنواره بازی های رایانه ای تهران، تا 26 مرداد ماه در مصلای امام خمینی(ره) برپااست.