![جشنواره بازی، فصلی برگزار شود](https://ircg.ir/uploads/thumbs//2021/40/486x306_WhatsApp_Image_2025-02-06_at_12_05_51.jpeg)
![](https://ircg.ir/uploads/thumbs//2021/40/486x306_WhatsApp_Image_2025-02-06_at_12_05_51.jpeg)
نماینده مجموعه بازیسازی رازی با ارائه پیشنهاداتی برای ارتقای سطح بازیسازی، گفت: بهتر است رویدادهایی مشابه جشنواره بازیهای فجر به شکل فصلی برگزار شود تا همه اهالی زیست بوم این فرصت را داشته باشند تا در کنار هم جمع شوند.
احسان گلاحمدی در گفتوگو با روابط عمومی بنیاد ملی بازیهای رایانهای، درباره مجموعه رازی توضیح داد: بازیهایی مانند منچ و مار و پله داریم و بازیهایی هم در دست توسعه است. مجموعه بازیسازی ما فیشرهای شبکه اجتماعی هم دارد تا اگر افراد یک بازی را با هم انجام میدهند پروفایل یکدیگر را انتخاب کنند تا مجدد باهم بازی کنند و امکان چت و ارتباط هم وجود دارد.
این بازیساز مهمترین علت حضور در جشنواره را ارتباط گرفتن با سایر بازیسازان عنوان و اظهار کرد: اینکه بتوانیم بقیه افراد حوزه را بشناسیم سبب میشود بتوانیم از یکدیگر کمک بگیریم و تجربیات خود را به اشتراک بگذاریم. سالهای قبل که رویداد TGC فعال بود در حوزه بازیهای رایانهای ایونتهای بیشتری برگزار میشد و همین سبب میشد روابط فعالتر و پویاتر باشد. از سوی دیگر رویدادهایی برگزار میشد که تیمها کنار هم قرار گیرند و با یکدیگر صحبت کنند و همین عامل باعث همافزایی میشد.
وی افزود: جشنواره فجر رویداد خوبی است اما اینکه تنها در یک تاریخ در طول سال چنین رویدادی برگزار شود کافی نیست. بهتر است رویدادهایی به شکل فصلی برگزار شود تا همه اهالی زیست بوم این فرصت را داشته باشند تا در کنار هم جمع شوند.
این بازی ساز در ادامه به ذکر پیشنهادی پرداخت و گفت: خوب است که بنیاد بازیهای رایانهای یک دستهبندی ایجاد کند تا بازیسازان با دورههای زمانی فعالیت مشابه بتوانند کنار هم قرار گیرند تا از این طریق انتقال دانش به شکل بهتری برای گروههای مختلف اتفاق بیفتد. از طرفی فکر میکنم بهتر باشد به جای ارائههای صرف، یک دورهمی برگزار کنیم چون ثابت شده است این دورهمیها اثرگذارتر است.
گلاحمدی با تاکید بر لزوم نیازسنجی دقیق از جامعه مخاطبان در گروه بازیسازان، بیان کرد: یک گروه افرادی هستند که تازه وارد این حوزه شدند و گروهی دیگر سالهاست در حوزه بازیسازی هستند؛ بنابراین این دو گروه نیازهای متفاوتی دارند و باید به درستی به نیاز هر گروه پاسخ داده شود.
وی با بیان اینکه رویداد فعلی بسیار با ارزش است، اظهار کرد: اما متاسفانه نسبت به دورههایی که سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۷ برگزار میشد، شاهد افت کیفیت هستیم. از طرفی تصور میکنم انتقال دانش نحوه جذب سرمایهگذار بسیار مهمترین از جذب سرمایه است تا از این طریق گروه در این حیطه هم خودکفا باشد.
این بازیساز به خلا آموزش اصول مدیریت در بازیسازی اشاره کرد و گفت: همه دوستان جوان و کم تجربه هستند و این باعث میشود حتی گاهی افراد با استعدادی کنار هم قرار گیرند اما خروجی مناسبی اتفاق نیفتد که این فقدان به دانش مدیریت بازمیگردد. در حوزه بازیسازی تقریبا همه چیز جدید است و ما هم در حال یادگیری تجربی هستیم و خوب است علاوه بر مباحث تخصصی بازیسازی به آموزش اصول مدیریت هم بپردازیم.
وی همچنین پیشنهاد تشکیل یک بانک اطلاعاتی برای سهولت دسترسی بازیسازان به یکدیگر را مطرح کرد و گفت: با قراردادن اطلاعات ایمیل یا لینکدین در این بخش از این طریق بازیسازان میتوانند تا سالها با یکدیگر ارتباط بگیرند.
گفتنی است دهمین جشنواره بازیهای رایانهای فجر روزهای ۱۶، ۱۷ و ۱۸ بهمن در بلوار کشاورز، خیابان حجاب، سالن همایشهای حجاب برگزار میشود.